fbpx
€249   Gratis

Vul de wagons voor je treinreis naar succes en continuïteit!

  • Wagon één: Hoe zet ik mijn bedrijf op het spoor naar succes!
  • Wagon twee: Hoe zorg ik ervoor dat de motivatie en betrokkenheid van mijn medewerkers op stoom komt!
  • Wagon drie: Hoe neem ik op tijd de juiste wissel met mijn privé omstandigheden!
  • Wagon vier: Hoe laad ik voldoende en de juiste brandstof (omzet en marge) in mijn locomotief!
  • Wagon vijf: Zit de machinist wel op zijn plaats en weet hij wat de plaats van bestemming is!
  • Wagon zes: Heb ik voldoende gereedschap en hulpmiddelen bij voor de obstakels voor onderweg!
  • Wagon zeven: Tijdelijk extra gratis E-book “5 tips om tijd te winnen”.

Door mijn samenwerking met LMI ben ik uit ‘de waan van de dag’ gestapt en heb ik veel meer focus. Daardoor draaide ik dit jaar 5x de omzet van het vorige jaar, heb ik een bedrijf overgenomen, en heb ik voor mijn bedrijf een financieel adviseur aangetrokken.”

Ria Erkelens

Alles in het leven wat het waard is om te hebben, is het waard om voor te werken!

Succes behalen is een van de grootste uitdagingen in iemands carrière – maar het is niet ingewikkeld. Sommige leidinggevende, vooral zij die hard moeten vechten, zullen het daar niet mee eens zijn. Zij zullen je vertellen dat hun werk zoveel ingewikkelde en subtiele factoren omvat dat succes onmogelijk te voorspellen valt.

Als hun bedrijf niet goed presteert, komen ze met een lange lijst van oorzaken, zoals strategische vergissingen, veranderende marktomstandigheden, en technologische problemen. Maar dit zijn symptomen, geen oorzaken van hun situatie. Alle managers die problemen krijgen – en dat geldt voor vrijwel allemaal – maken in principe allemaal dezelfde paar fouten!!

Als dit klopt, als het falen van managers maar van een paar dingen afhangt, waarom zijn er dan niet veel meer die succesvol zijn? En waarom kijken ze allemaal naar dezelfde financiële rapporten, productontwikkelingsschema’s, marktveranderingen en marketingverslagen op zoek naar de ”zilveren kogel”.

Degene die hier het beste antwoord op heeft is een actrice in een oude klassieke film. In een oude aflevering van deze film kruipt zij over de vloer van haar huiskamer. Op de vraag van haar echtgenoot wat ze doet, antwoordt ze dat ze haar oorbellen kwijt is geraakt. “Hier in de woonkamer?” vraagt haar echtgenoot. Nee antwoord zij, in de slaapkamer, maar hier heb ik veel meer licht.

Voor veel leidinggevenden schijnt het meeste licht bij; marketing, strategische planning, concurrentie en financiën – veel prettiger plekken dan de duisternis van het zelfonderzoek. Helaas is er op die plekken vaak niet veel kans om belangrijke verbeteringen te realiseren. Zelfs de meer progressieve managers zoeken het nog te vaak in hun veilige “woonkamer” en volgen populaire management- en leiderschapstrends in de hoop een pijnloos middel voor hun “kwalen” te vinden. Sommige middelen lijken een tijdje te werken, maar er verandert niets aan de omstandigheden die in eerste instantie de problemen veroorzaakten.

Vaak hebben de meeste leidinggevenden wel een intuïtief begrip van de problemen, maar weten ze niet goed hoe ze er iets aan kunnen doen. Dus houden ze zichzelf en anderen onbewust zoet door al hun aandacht op de details van de bedrijfsvoering te richten; de persoonlijke kant van hun leiderschap blijft zo onbelicht en vaak creëren ze daardoor een situatie “waarin de waan van de dag” regeert. Herken jij je in de bovenstaande situatie en wil je hier graag verandering in brengen?

Dat is geweldig, want wist jij dat ook jij eenvoudig het spoor naar succes kunt pakken?

Speciaal voor mensen als jij heb ik met mijn collega’s de video-workshop “Pak het spoor naar succes” opgezet. Deze brengt je op het gewenste “spoor”. Hierna gaan we met jouw toestemming samen de “wagons” vullen en kun je gas geven om meer succesvol te worden en te blijven. Deze sterke en flexibele fundering is één van de basiselementen die ervoor zorgen dat de “waan van de dag” stopt en plaats maakt voor een constructieve en succesvolle bedrijfsvoering.

Omdat ik weet hoe goed dit werkt kan ik bijna niet wachten om deze challenge met je te delen. Ik krijg namelijk altijd heel veel energie van succesvolle, enthousiaste mensen en ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Daarom geven we hem nu ook gratis weg. Alles wat je nodig hebt is dat je de komen 5 dagen elke dag de challenge even aangaat. Samen vullen we de wagons van jouw trein waarna je enthousiast door kun stomen!

60 jaar

Ervaring in het ontwikkelen
van mensen en bedrijven

250.000+

Organisaties ontwikkeld,
met name MKB

1.200.000+

Leidinggevenden
begeleid en ondersteund

8,6

Gemiddelde waarderingsscore
van klanten (na 781 reviews)

Waarom gaat dit ook voor jou werken?

Ruim een halve eeuw hebben wij met LMI wereldwijd ervaring opgedaan en met honderdduizenden bedrijven samengewerkt. Met name met MKB bedrijven, maar ook met bekende multinationals zoals Coca Cola, DSM, Nike, Bank of England, Diversey, McDonalds, IKEA, Volvo, etc.. Momenteel werken we met 1000+ collega’s in ruim 80 landen en culturen vanuit dezelfde, inmiddels ruim bewezen, principes.

Door sinds begin jaren ’60 de ideeën uit boeken toe te passen hebben we namelijk veel geleerd: Hoe je het in de praktijk toepast en wat wel en niet werkt. Welke ‘fijne kneepjes’ nodig zijn voor succes. En hoe je mensen ontwikkelt tot complete leiders die zakelijk en privé succesvol zijn. Hoe deze leiders ook sterke autonome teams kunnen bouwen, en anderen kunnen inspireren en motiveren. Omdat we zijn blijven leren en toepassen, kunnen we succes garanderen en je precies aanreiken wat voor jou zal werken.

Ik ben Frans Couwenberg, specialist in het verhogen van prestaties, productiviteit en winstgevendheid, het krijgen van de juiste mensen in de juiste rollen, het wijzigen van houding en gedrag, het verbeteren van organisatiecultuur, en het boeken van meetbare resultaten. Mijn werkwijze is bijzonder praktisch en doelgericht, en ik neem er meer dan 30 jaar ervaring als bestuurlijk en commercieel manager in mee. Vaak kan ik je, door kleine dingen net even wat anders te doen, een soepel lopend, prettig èn bijzonder winstgevend bedrijf helpen neerzetten. Mijn klanten zien altijd snel resultaat, en dat geldt ook voor jou wanneer je gebruik maakt van deze challenge!

“Ik heb door LMI leren inzien dat ik mij, in mijn leidinggevende functie als directeur, te lang heb laten leiden door de ‘gekte’ van de dag.”

“LMI heeft mij geleerd hoe je doelen stelt en deadlines haalt die ik eerder voor onmogelijk hield. Inmiddels weten mijn MT-leden dat ook.”

“LMI heeft mij aan het denken gezet waardoor ik nu meer overzicht en tijd heb. Ik ben ook veel rustiger en positiever geworden.”

 

Wil jij ook meer overzicht en grip? 

  • Nu direct aan de slag om de tijd, medewerkers en omstandigheden in je voordeel te laten werken?
  • Regelen dat je bedrijf rijdt als een trein naar een succesvolle bestemming?

Pak dan nu het spoor naar succes!