fbpx
€249   Gratis

Meer overzicht, grip en ontwikkeling voor je bedrijf?

  • Hervind je passie en zet je bedrijf op het juiste pad
  • Nooit meer sleuren om je bedrijf vooruit te krijgen
  • Maak medewerkers meer actief en communicatief
  • Zorg dat niemand om je bedrijf heen kan!

Verhoog je productiviteit

Doe 10% meer in dezelfde tijd

Benut nieuwe ontwikkelingen

Vergroot je kansen

Gratis E-book

“5 tips om tijd te winnen”

“Door LMI heb ik veel meer focus en draaide ik dit jaar 5x de omzet van het vorige jaar.
Ik heb nu een bedrijf overgenomen en een financieel adviseur aangetrokken.”

Linda van der Sande

Waarom de weg voorwaarts de #1 focus in je bedrijf zou moeten zijn?

Het gezegde “Stilstand is achteruitgang” geldt ook voor bedrijven. Onze wereld wordt steeds ingewikkelder en beweegt steeds sneller. Je zult met me eens zijn dat wie niet meebeweegt, verbetert en meegroeit per definitie achterloopt.

Succesvolle leiders bewegen met hun bedrijf mee ‘in het oog van de storm’, waar rust en overzicht heerst. Wie dat nog niet voor elkaar heeft ervaart de vaak turbulente gevolgen van alle maatschappelijke ontwikkelingen. En wat is een beter moment om daar naartoe te gaan dan nu, in deze Corona-tijden?

Misschien herken jij deze turbulentie ook wel. De meest onverwachte ontwikkelingen kunnen je plannen flink veranderen of dwarsbomen. Je wilt meer tijd aan andere zaken besteden, zoals nieuwe projecten en de volle aandacht voor je gezin en hobby’s. Graag zou je zaken ook meer structureel oppakken en resultaten boeken waardoor je bedrijf sneller groeit en meer impact heeft. Weg met knagende gevoelens en lekker genieten en leven. Kortom: Je wilt meer overzicht en grip op jezelf, je omgeving en je resultaten … Maar hoe?

Omdat ik weet hoe goed dit werkt kan ik bijna niet wachten om deze ‘challenge’ met je te delen. Ik krijg namelijk altijd heel veel energie van succesvolle, enthousiaste mensen en ben ook benieuwd naar jouw verhaal. Daarom geef ik hem nu ook gratis weg. Alles wat je nodig hebt is dat je de komende vijf dagen elke dag de challenge even aangaat. Samen leggen we dan de spoorrails neer waarna je enthousiast door kunt stomen!

60 jaar

Ervaring in het ontwikkelen
van mensen en bedrijven

250.000+

Organisaties ontwikkeld,
met name MKB

1.200.000+

Leidinggevenden
begeleid en ondersteund

8,6

Gemiddelde waarderingsscore
van klanten (na 781 reviews)

Veelgestelde vragen:

Waarom gaat dit ook voor mij werken?

Ruim een halve eeuw hebben wij met LMI wereldwijd ervaring opgedaan en met honderdduizenden bedrijven samengewerkt. Met name met MKB bedrijven, maar ook met bekende multinationals zoals Coca Cola, DSM, Nike, Bank of England, Diversey, McDonalds, IKEA, Volvo, etc.. Momenteel werken we met 1000+ collega’s in ruim 90 landen en culturen vanuit dezelfde, inmiddels ruim bewezen, principes.

Door sinds begin jaren ’60 de ideeën uit boeken toe te passen hebben we namelijk veel geleerd: Hoe je het in de praktijk toepast en wat wel en niet werkt. Welke ‘fijne kneepjes’ nodig zijn voor succes. En hoe je mensen ontwikkelt tot complete leiders die zakelijk en privé succesvol zijn. Hoe deze leiders ook sterke autonome teams kunnen bouwen, en anderen kunnen inspireren en motiveren. Omdat we zijn blijven leren en toepassen, kunnen we succes garanderen en je precies aanreiken wat voor jou zal werken.

Is een advies- of trainingbureau niet beter?

Regelmatig zie je dat een advies- of trainingsbureau(tje) wordt ingeschakeld om de zaken vlot te trekken. Ik hoor ook dat dat soms inderdaad iets oplevert. Vaker hoor je helaas van ondernemers dat ze hun tijd, geld en moeite beter anders hadden kunnen besteden …
En dat is zonde, want wist je dat ook jij eenvoudig zelf het spoor naar succes kunt pakken?

Speciaal voor mensen als jij heb ik met mijn collega’s de video-workshop “Pak het spoor naar succes!” opgezet. Deze brengt je op het gewenste ‘spoor’, waardoor je op koers blijft en hard gas kunt geven om meer succesvol te worden en blijven. Deze sterke en flexibele fundering is precies wat je nodig hebt om op het juiste spoor te komen en te blijven.

Hoe is de challenge opgebouwd?

In deze challenge werk je in 5 dagen toe naar succes:

Dag 1 Op Challenge-dag 1 kijken we naar je passies, dromen en doelen. Je bekijkt wat je precies wilt bereiken en noteert het.
Dag 2 Challenge-dag 2 gaat verder waar dag 1 ophield. Je gaat de doelen van Challenge dag 1 verder uitwerken
Dag 3 Op Challenge-dag 3 bekijken we de gestelde doelen nader. We kijken bijvoorbeeld of je doelen al deels behaald hebt. Of, als je tegenslag hebt gehad, welke tegenslagen er waren?
Dag 4 Challenge-dag 4 richt zich op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde winst die je wilt behalen binnen je bedrijf, of zijn er andere dingen die je wilt bereiken? Hoe beïnvloedt dat dan jou, je werknemers en je klanten?
Dag 5 Op Challenge-dag 5 bekijken we hoe je alle doelen en dromen kunt realiseren, zonder dat je afgeleid wordt door de waan van de dag. Hoe zorg je voor focus op je doelen?
Hoeveel geld en tijd kost mij deze challenge?

Deze challenge kost je géén geld en een kleine tijdsinvestering van 20-30 minuten per dag, die je in veelvoud terug krijgt wanneer je de challenge voltooid hebt!

In de praktijk kom ik veel ondernemende mensen tegen die leven in de waan van de dag. Ze ervaren de turbulente gevolgen en worden door de omstandigheden geleefd. Een typerende uitspraak is de volgende:

“Overdag ben ik erg druk. Dat begint al als ik op de zaak kom, met e-mails beantwoorden, afspraken, vragen van medewerkers en collega’s, etc. Er is altijd een nieuwe uitdaging en vaak moeten dingen ‘gisteren’ geregeld zijn. Pas als ik naar huis ga houdt dat op. Regelmatig vraag ik mezelf af wat ik die dag nu eigenlijk bereikt heb. Aan belangrijke zaken voor de lange termijn kom ik veel te weinig toe. Eenmaal thuis moet ik ook nog regelmatig aan de slag. En ook als dat niet hoeft ben ik met mijn gedachten nog veel te vaak bij het werk. Het gaat ook ten koste van de tijd met mijn gezin. Ik voel me een soort gevangene van de zaak. De weken en maanden vliegen voorbij, bijna zonder dat ik het doorheb.”

Wie zal mijn video-challenge begeleiden?

Ik ben Arevik Arakelian, specialist in het verhogen van prestaties, productiviteit en winstgevendheid, het krijgen van de juiste mensen in de juiste rollen, het wijzigen van houding en gedrag, het verbeteren van organisatiecultuur, en het boeken van meetbare resultaten. Mijn werkwijze is bijzonder praktisch en doelgericht. Vaak kan ik je, door kleine dingen net even wat anders te doen, een soepel lopend, prettig èn bijzonder winstgevend bedrijf helpen neerzetten. Mijn klanten zien altijd snel resultaat, en dat geldt ook voor jou wanneer je gebruik maakt van deze challenge!

 

Wil jij ook meer overzicht en grip? 

  • Nu direct aan de slag om de tijd, medewerkers en omstandigheden in je voordeel te laten werken?
  • Regelen dat je bedrijf staat als een huis?

Pak dan nu het spoor naar succes!