fbpx

Innovatief & De beste worden?

 

LMI programma’s zijn onderscheiden als de beste en meest effectieve; vandaar onze resultaatgarantie!

Natuurlijk wil je met je organisatie mooie doelen bereiken. En natuurlijk zijn het de medewerkers die dit moeten doen. Ook leert de praktijk dat dingen in ‘de waan van de dag’ toch net even anders lopen en dat plannen papieren tijgers blijken …

Opnieuw uitvinden

Debbie McGrath, CEO van HR.com, zei hierover: “Effectieve leiderschap ontwikkel-programma’s en activiteiten zijn een ‘must’ in de huidige zakenwereld. Zonder leiderschap zijn alle andere productiemiddelen ineffectief, of je nu een kleine, grote, non-profit of winstgerichte organisatie runt.”.

Bij LMI weten we daar alles van: Om toonaangevend te zijn en te blijven moet je jezelf steeds opnieuw weer uitvinden!

Ontwikkelprogramma’s

Het mooie van onze business is dat LMI haar innovatieve kracht direct aan haar klanten doorgeeft. De ontwikkelprogramma’s die wij wereldwijd inzetten zijn op dit gebied zelfs onderscheiden: Tijdens het LEAD2016 evenement in Nashville (VS) zijn zij uitgeroepen tot Beste en Meest Innovatieve wereldwijde leiderschap-ontwikkelprogramma’s.

Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met de erkenning dat wij na 50 jaar nog steeds aan de top staan. Ook omdat de ‘Leadership Excellence’ organisatie (nu onderdeel van HR.com) al 33 jaar top-leveranciers beoordeelt.

Neem gerust even contact met ons op. om te zien op welk rendement u uitkomt als u hiervan gebruik maakt.

Het plannen en houden van effectieve meetings

onze 5 pijlers
gaan voor jou
het verschil maken!

LAAGDREMPELIG

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN JOUW OMGEVING

ZAKELIJK & PRIVÉ

RESULTAAT GARANTIE