fbpx

De LMI Organisatie

 

LMI coacht, begeleidt en ontwikkelt al sinds 1966 mensen en organisaties op basis van de LMI leiderschap-ontwikkelprogramma’s.
We doen dat wereldwijd in meer dan 90 landen en in 27 talen.

Onze unieke en ruim bewezen methode heeft een meetbare en een sterk positieve impact op de prestaties van medewerkers en organisaties als geheel. Dit leidt tot langdurige relaties waarin wij het beste in mensen en bedrijven naar boven blijven brengen.

LMI professionals zijn gecertificeerd en hebben hun sporen als leider, manager en ondernemer ruimschoots verdiend. Dit onderstreept en versterkt onze bijzonder praktische en resultaatgerichte werkwijze die onze klanten bijzonder aanspreekt.

Paul J. Meyer, een unieke sociale ondernemer, heeft de LMI organisatie in 1966 opgericht. Sindsdien heeft hij wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd en gemotiveerd in hun persoonlijke ontwikkeling. En hoewel Paul eind 2009 is overleden en op zijn enorme nalatenschap wordt voortgebouwd blijft zijn motiverende kracht voelbaar. Zelfs dusdanig voelbaar dat familie, vrienden en collega’s 10 jaar na dato de volgende memorabele video maakten: