fbpx

LMI Producten

 

Ons persoonlijke en zakelijke leven wordt steeds ingewikkelder en sneller. Daaraan kunnen ook jij en je organisatie helaas niets veranderen. Moderne leiderschapsstijlen laten je hiermee doelgericht beter omgaan en op inspelen. Speciaal daarvoor zijn er de LMI producten!

Waarom LMI producten?

Met onze no-nonsens aanpak richten we ons bij LMI op maar één ding: Klinkende persoonlijke en zakelijke resultaten voor onze klanten. Elke LMI business coach maakt dat met de producten snel en gegarandeerd mogelijk. De producten bundelen namelijk onze in bijna 60 jaar opgedane kennis. Dat is kennis over hoe mensen veranderen, over wat werkt in leiderschap en management, en hoe je dat authentiek toepast. In grote lijnen werken we daardoor als volgt samen met bedrijven:

 1. Belangrijke te bereiken resultaten staan van begin tot eind centraal.
 2. Sleutelspelers gaan bewezen praktische kennis direct toepassen.
 3. Zaken worden dagelijks slimmer en beter aangepakt. Dat leidt tot betere samenwerking, meer initiatief, en meer en betere resultaten.
 4. Anderen worden daarbij als vanzelf in de opwaartse spiraal ‘meegezogen’.
 5. Een gegarandeerd mooi rendement volgt, terwijl het werk in volle vaart door blijft gaan!

Welke producten zijn er?

Ten eerste zijn er de LMI ontwikkel-programma’s. Die brengen groei. Ze brengen mensen en organisaties van de huidige naar de gewenste situatie. Daarom vormen ze de kern van onze producten. Ook zorgen ze ervoor dat moderne leiderschapsstijlen worden ontwikkeld, toegepast en behouden.

Tot onze kernproducten behoort ook de beroemde LMI My-Tyme planner. Deze planner, die ooit door een LMI-klant is ontwikkeld, verheft efficiënt en effectief werken tot een kunst. De assessments en de My-Tyme planner versterken het effect van de LMI ontwikkel-programma’s.

Tot slot hebben we gereedschappen waarmee we de huidige en gewenste situatie in kaart brengen. Deze assessments en enquêtes geven extra inzicht in het gedrag en de behoeften van mensen. Maar ook in de cultuur en behoeften van een compleet bedrijf.

Is er een logische samenhang tussen LMI producten?

Jazeker! Alle LMI producten vullen elkaar aan en leiden tot tastbare persoonlijke en zakelijke groei. Een goed voorbeeld hiervan zijn de ontwikkel-programma’s van ons Total Leader concept. Zij reiken je stap-voor-stap de leiderschapsstijlen aan waardoor je een complete leider wordt. Het volgende filmpje, dat overigens hier ook direct via YouTube kan worden bekeken, licht dit toe:

Waarom zijn LMI producten uniek?

Het unieke aan de LMI producten is dat de producten niet centraal staan, maar de klant! Vaak staat bij wat men persoonlijke ontwikkeling noemt coaching, training, een cursus of opleiding centraal. Bij de LMI producten staan deelnemers, de klantorganisatie en de te bereiken werkdoelen centraal.

Alles is daarbij gericht op wat we “verandering van binnenuit” noemen. De LMI ontwikkel-programma’s helpen mensen verder door dingen gericht te helpen begrijpen, doorzien en toepassen. Dit proces doorlopen we met sleutelspelers in je organisatie. Zo groeit het bedrijf en boek je snel de gewenste resultaten.

Er is veel uniek aan de LMI producten. Enkele unieke aspecten lichten we er hier uit:

 • Gerichte ontwikkeling door vooraf vastgelegde (zakelijke) doelen
 • Helpen een gezonde werk-privé balans aanbrengen en behouden
 • Resultaat-garantie op basis van bijna 60 jaar ervaring
 • Flexibele begeleiding, individueel of als groep op enig moment van de dag; evt ook in avond of vroege ochtend
 • Korte dynamische en motiverende begeleidende sessies van 1,5 tot 3 uur, op of dichtbij de werkplek
 • Duur van 4+ maanden, waarin nieuwe gewoonten worden ontwikkeld
 • Persoonlijke groei is maximaal door leren met herhaling, met meerdere zintuigen, en focus op toepassen
 • Wereldwijd beschikbaar in 27 talen en in meer dan 90 landen

Wat kun je zoal met de LMI ontwikkel-programma’s bereiken?

Dan kun je bijvoorbeeld denken aan zaken als (Klik gerust door voor details):

De LMI producten voor ontwikkeling werken samen om de nodige leiderschapsstijlen aan te leren en verbeteren. Samen vormen ze het unieke LMI Total Leader concept.