fbpx
€447   €47,50

Meer grip op je waardevolle tijd?

 • Ben je veel bezig met “brandjes blussen”?
 • Glipt de beschikbare tijd je vaak door je handen?
 • Kom je te weinig toe aan je belangrijke activiteiten?
 • Ontbreekt het je vaak aan overzicht?
 • Wordt je steeds onderbroken in je werk?
 • Moet je alles zelf doen of controleren?
 • Houdt je werk je ook ’s-avonds en in weekenden bezig?
 • Ontdek hoe je zeker 25% meer uit je tijd kunt halen!
 • Tijdelijk met 89% korting de workshop “Grip op je waardevolle tijd”

“Door deelname aan de workshop heb ik meteen een aantal zaken in de praktijk gebracht waardoor ik veel tijd bespaar.”

Ellen Berghorst

Waarom grip op je waardevolle tijd de #1 focus moet zijn?

Het gezegde “tijd is geld” is zo vaak herhaald dat we geneigd zijn te vergeten dat het letterlijk waar is. In essentie is je eigen tijd je meest waardevolle bezit in je leven. En jijzelf bent diegene die deze tijd maximaal kan benutten!

Ben je zelf tevreden over de invulling van jouw waardevolle tijd? Denk je in deze onzekere en snel veranderende tijden ook na over het voortbestaan van je bedrijf? Ervaart je ook spanning door onvoorspelbaarheid van omzet, winst en werkgelegenheid? Herken je dat die verlammende onzekerheid gevolgen heeft voor je bedrijfsresultaten? 
En dat je je regelmatig afvraagt: Heb ik vandaag wel de juiste dingen gedaan? Ofwel: Ben ik wel effectief omgegaan met mijn waardevolle tijd?

Na de coronaperikelen komt de tijd terug waarin we allemaal de “waan van de dag” weer gaan ervaren. Waarschijnlijk zullen juist dan alle zeilen bijgezet moeten worden. De beschikbare tijd is helaas ook voor jou een schaars goed dat je maar al te snel door de vingers glipt.

Om je bedrijf door te laten starten en groeien is het van groot belang dat de productiviteit, efficiëntie, effectiviteit en communicatie optimaal zijn. Grip hebben op je eigen tijd en die van je medewerkers is daarbij essentieel.

Hoe manage je je tijd, hoe stel je prioriteiten en wanneer ben je effectief en efficiënt bezig? Om meer grip te krijgen op jouw waardevolle tijd biedt onze workshop je tools en handvatten waardoor je je kunt focussen op de echt belangrijke zaken.

De volgende aspecten worden uitgediept:

 • Hoe tijd door de vingers glipt
 • Waar gaat jouw waardevolle tijd verloren?
 • Waaraan zou je je tijd liever besteden?
 • Omgaan met dagelijkse onderbrekingen
 • Kiezen wat wel en wat niet te doen

Voorkom overwerken en breng je werk, privé en gezondheid weer in balans!

Investering: Nu tijdelijk met 75% korting voor slechts € 47,50,- i.p.v. normaal € 447,-

60 jaar

Ervaring in het ontwikkelen
van mensen en bedrijven

250.000+

Organisaties ontwikkeld,
met name MKB

1.200.000+

Leidinggevenden
begeleid en ondersteund

8,6

Gemiddelde waarderingsscore
van klanten (na 781 reviews)

Waarom gaat dit ook voor jou werken?

Ruim een halve eeuw hebben wij met LMI wereldwijd ervaring opgedaan en met honderdduizenden bedrijven samengewerkt. Met name met MKB bedrijven, maar ook met bekende multinationals zoals Coca Cola, DSM, Nike, Bank of England, Diversey, McDonalds, IKEA, Volvo, etc.. Momenteel werken we met 1000+ collega’s in ruim 80 landen en culturen vanuit dezelfde, inmiddels ruim bewezen, principes.

Door sinds begin jaren ’60 de ideeën uit boeken toe te passen hebben we namelijk veel geleerd: Hoe je het in de praktijk toepast en wat wel en niet werkt. Welke ‘fijne kneepjes’ nodig zijn voor succes. En hoe je mensen ontwikkelt tot complete leiders die zakelijk en privé succesvol zijn. Hoe deze leiders ook sterke autonome teams kunnen bouwen, en anderen kunnen inspireren en motiveren. Omdat we zijn blijven leren en toepassen, kunnen we succes garanderen en je precies aanreiken wat voor jou zal werken.

Ik ben Arevik Arakelian, specialist in het verhogen van prestaties, productiviteit en winstgevendheid, het krijgen van de juiste mensen in de juiste rollen, het wijzigingen van houding en gedrag, het verbeteren van organisatiecultuur, en het boeken van meetbare resultaten. Mijn werkwijze is bijzonder praktisch en doelgericht. Vaak kan ik je, door kleine dingen net even wat anders te doen, een soepel lopend, prettig èn bijzonder winstgevend bedrijf helpen neerzetten. Mijn klanten zien altijd snel resultaat, en dat geldt ook voor jou wanneer je gebruik maakt van deze challenge!

Arevik Arakelian
LMI Nederland

“Door deelname aan de workshop weet ik nu veel beter waar ik mijn tijd aan moet besteden en hoe ik de dagelijkse onderbrekingen onder controle krijg.”

Jeroen Schilder

“BlaBlaBla.”

BlaBlaBla.”

 

Wil jij ook meer overzicht en grip? 

 • Nu direct aan de slag om de tijd, medewerkers en omstandigheden in je voordeel te laten werken?
 • Regelen dat je bedrijf staat als een huis?

Pak dan nu het spoor naar succes!