fbpx

Anita de Waard

Mensen in beweging zetten, daar krijg ik energie van!

Ik ben Anita de Waard. Ik woon en werk vanuit de Wijdewormer polder in Noord-Holland en ben 53 jaar, gehuwd en samen hebben we een zoon en een dochter.

In 1985 ben ik begonnen met werken in ondersteunende functies voor management, sales en marketing. Parallel hieraan heb ik door opleiding en ervaring mijn kennis vergroot, die ik nodig had om de functies goed te kunnen uitvoeren.

Een leven lang leren en ontwikkelen, dat ben ik ten voeten uit.

Vanaf 2001 ben ik werkzaam binnen het HRM vak. Binnen het vak heb ik mij ontwikkeld van HRM Business Partner naar Transform & Development Manager, waarbij ik de balans tussen organisatie- en persoonlijke ontwikkeling van de mensen centraal stel in combinatie met het proces, waarin ze werken om te komen tot een optimaal resultaat.

Gedrag heeft mijn speciale interesse. Ik ben in staat om mensen te bewegen door hen eigen inzicht te geven in hun functioneren en plannen voor de toekomst.

Mijn missie is om organisaties, teams en individuen te begeleiden bij het optimaliseren van hun resultaat door inzicht te geven in het eigen gedrag en het effect hiervan op het realiseren van de gestelde doelen.

Mijn passie is om mensen inzicht te geven in hun eigen mogelijkheden binnen het werkveld, waarin ze actief zijn en de focus te richten op de toekomst, die kan ontstaan als je stappen blijft zetten in je eigen ontwikkeling.