fbpx

Arevik Arakelian

Ik ben Arevik Arakelian, gelukkig getrouwd met mijn ondernemende partner en moeder van twee zoons. Samen wonen en werken wij vanuit de mooie havenstad Rotterdam.

In diverse rollen heb ik ervaring opgedaan in Management, Sales en de diverse aspecten van ondernemerschap en bedrijfsvoering. Dat, en  mijn passie om anderen te motiveren en te ondersteunen, helpt mij om met mijn klanten concrete resultaten te boeken.

Persoonlijk is het mijn doel om een mooie balans tussen werk en privé vast te houden door op beide vlakken productief, succesvol en gelukkig te zijn.

Daarbij sluiten onze LMI ontwikkelprogramma’s uitstekend aan: Ze geven je inzicht in je meest waardevolle doelen en bieden je tools om deze te realiseren. Daarmee ondersteun ik je daarom graag bij het boeken van klinkende persoonlijke en zakelijke resultaten.

Zullen we samen sparren over je volgende stap?