fbpx

Arevik Arakelian

Ik ben Arevik Arakelian, gelukkig getrouwd, moeder van drie zoons. Samen met mijn eveneens ondernemende partner woon en werk ik vanuit de mooie havenstad Rotterdam.

In diverse rollen heb ik ervaring opgedaan in Management, Sales en de diverse aspecten van ondernemerschap en bedrijfsvoering. Dat, en mijn passie om anderen te motiveren en te ondersteunen, helpt mij om met mijn LMI klanten concrete resultaten te boeken.

Persoonlijk is het mijn doel om een mooie balans tussen werk en privé vast te houden door op beide vlakken productief, succesvol en gelukkig te zijn. Op dit moment betekent dit dat ik met betrekking tot LMI een pas op de plaats heb moeten maken.

Gelukkig sluiten onze LMI ontwikkelprogramma’s daarbij uitstekend aan: Ze geven inzicht in je meest waardevolle doelen en bieden je tools om deze te realiseren. Daarmee ondersteun ik je daarom, zodra het weer kan, graag bij het boeken van klinkende persoonlijke en zakelijke resultaten.

Wil je nu alvast sparren over je volgende stap? Neem dan gerust even contact op met één van mijn fantastische LMI collega’s! Hun informatie vind je hier.