fbpx

Edwin Hoek

Edwin Hoek

Ik ben Edwin Hoek (1963), getrouwd met Annette, vader van Constance en Sascha en stiefvader van Esther, Allard en Margot. Samen wonen we in het mooie Rockanje.

Het is mijn persoonlijke missie om als ‘Total Leader’ een rijk en gebalanceerd leven te leiden en dit zo veel mogelijk met anderen te delen als bijdrage aan een betere wereld.

Om dit te bereiken werk ik continu aan mijn persoonlijke ontwikkeling en zoek ik steeds weer nieuwe inzichten en manieren waarvan ikzelf, mijn bedrijf en anderen nuttig gebruik kunnen maken. Eén van mijn grootste ontdekkingen is de Leadership Management (LMI) organisatie, waarvan ik sinds 2002 deel uitmaak en waaraan ik veel praktische inzichten en werkwijzen ontleen.

Misschien neem je binnenkort contact met me op. Dan ben ik benieuwd hoe ik ook jouw leven, zakelijk en privé, de gewenste impulsen kan geven.