fbpx

Evert Lassche

Ik ben Evert Lassche en woon en werk vanuit het mooie plaatsje Wognum in Noord-Holland. Ik ben 55 jaar, gehuwd en samen hebben we een dochter.

Sinds 1986 ben ik werkzaam in het bedrijfsleven. In mijn loopbaan heb ik ervaring opgebouwd als bedrijfsadviseur, beleidsadviseur en manager. Ik wil graag mijn brede ervaring met bedrijven en organisaties inzetten voor collega-ondernemers.

Een slagvaardig bedrijf of organisatie beschikt over een doordachte strategie waarmee snel op nieuwe ontwikkelingen kan worden ingespeeld. Dit vraagt om krachtige ondernemers en managers die effectief leiding geven, zelf in balans zijn en een efficiënte samenwerking creëren in de zakelijke en persoonlijke omgeving.

Passie: Het beste halen uit mensen en bouwen aan succesvolle bedrijven en organisaties.