fbpx

Frans Couwenberg

Mijn naam is Frans Couwenberg. Ik ben al jarenlang gelukkig met mijn vrouw Gertie en onze kinderen Laura en Wilco. Ik ben geboren in Veldhoven (NBr.) in 1960. Mijn grote hobby is de paardensport. Dit zowel op sportgebied als op bestuurlijk niveau. Mijn opleiding is geheel gericht op ondernemen en het laten groeien van bedrijven. Dit is ook waar mijn passie ligt.

Qua werkervaring ben ik als filiaalmanager in de Retail begonnen, waarna ik mijn hart gevolgd heb en retail- en business to business bedrijven ben gaan adviseren. Vanuit die rol heb ik bij diverse grote formules gewerkt, als commercieel manager en directeur, om deze verder te ontwikkelen. Kernpunten hierbij waren het

  • stimuleren van de winstgevendheid van de aangesloten bedrijven en
  • vergroten van de zelfstandigheid, het werkplezier en de voldoening van medewerkers.

Na dit 35 jaren met veel plezier te hebben gedaan, heb ik besloten om mijn passie voor ondernemen een andere invulling te geven:

Samen met collega-ondernemers en de zeer professionele ontwikkelprogramma’s van LMI breng ik mijn jarenlange kennis en ervaring nu bij bedrijven in. Zo breng ik ondernemers en medewerkers tot inzichten die maken dat ze meer creatief, communicatief, productief en succesvol zijn, zowel persoonlijk als zakelijk. Dit alles vanuit een sterke focus op het leveren van zakelijke resultaten en rendement!