fbpx

Geert Leroy

Kees van der Wal

Ik ben Geert Leroy en woon en werk in de regio Antwerpen in België.

Sedert de start van mijn carrière ongeveer 25 jaar geleden, heb ik steeds in projectmanagement functies gewerkt; in diverse industrieel en op verscheidene geografische locaties. In deze periode werkte ik met veel genoegen met multi-culturele teams.

Als projectmanager rapporteerde ik aan het senior management en wist ik hen vaak van benodigde investeringen in mensen en materieel te overtuigen. Daarin werd ik zeker ook geholpen door mijn ervaring als auditor en trainer. In de zeer budget-gedreven omgevingen was ik zeer nauw betrokken bij het optimaliseren van de processen, gebruikmakend van technieken zoals Kaizen, 5S, en Lean Six Sigma om de efficiëntie, productiviteit en omzet te verhogen.

Uiteindelijk heb ik me gerealiseerd dat organisaties met name kunnen verbeteren door medewerkers te ontwikkelen. Door hen als een team effectiever en efficiënter te laten bijdragen ontstaat een zelfsturende dynamiek en volgen de gewenste resultaten. De meest effectieve en praktische manier om dit te bereiken heb ik in de LMI programma’s gevonden. Mijn besluit om hiermee ook anderen te assisteren was toen snel genomen.

Ben je net als ik benieuwd welke rendementen er in je bedrijf kunnen worden geboekt? In een kort gesprek kunnen we daarover snel duidelijkheid krijgen. Bel me gerust direct even op nummer +32 477 314 287 of mail naar gleroy@lmi-nl.com.