fbpx

Kees van der Wal

LMI Kees van der Wal

Als Managing Partner bij LMI stel ik mijzelf kort aan u voor: Mijn naam is Kees van der Wal en ik woon en werk vanuit Almere. Net als deze ambitieuze stad heb ik een passie voor het ontwikkelen van mensen en organisaties. Als ondernemer en manager help ik al bijna 25 jaar mensen om behalve hard, vooral ook meer effectief (samen) te werken. Daarover heb ik in 2013 ook een boek uitgebracht, getiteld “Jouw geniale leven, wandel eruit wat erin zit”.

Via LMI in Nederland zet ik deze ervaring nu doelgericht in. Samen met mijn ondernemende collega’s maak ik mensen, met name managers en leiders, meer effectief. Zo worden organisaties snel meer productief en rendabel via een praktische aanpak.

Met deze aanpak brengen we samen je zakelijke (en persoonlijke) uitdagingen en de gewenste doelen in kaart. Met de bewezen LMI-programma’s zal je dan snel ontdekken wat je wilt verbeteren. Daarbij bekijken we regelmatig samen de voortgang zodat je snel resultaat boekt richting je belangrijke doelen. Ik garandeer daarbij doorgaans harde resultaten voor een direct meetbaar zakelijk rendement.

Onderzoeken of dit bij je past? Bel nu meteen even 06 – 124 025 00 of mail naar kvdwal@lmi-nl.com.

Ik kom graag bij je langs voor een verhelderend (gratis) persoonlijk gesprek.