fbpx

Kees van der Wal

LMI Kees van der Wal

Dank voor je belangstelling!

Ik mag wonen en werken vanuit het ambitieuze Almere. Mijn vrouw heet Ligia en onze dochter Jonell.

Ik ben geboren in 1964. Binnen de DoeHetZelf sector heb ik 25 jaar leidinggegeven aan zowel de Retail- als de groothandelskant. Hierbij was het mijn voorliefde om medewerkers niet alleen hard, maar vooral effectief te laten werken en om alles uit zichzelf en hun team te halen ten aanzien van de productiviteit, de samenwerking en communicatie.

In 2019 heb ik mij aangesloten bij Leadership Management Nederland, want LMI heeft
g-e-w-e-l-d-i-g ‘gereedschap’ om organisaties en leiders te ontwikkelen! Vandaag de dag leid ik een succesvolle LMI-franchise met een grote en groeiende groep enthousiaste klanten. Het succes van mijn deelnemers zorgt ervoor dat mijn klantengroep blijft groeien.

Wil je onderzoeken wat LMI ook voor jou en je organisatie kan betekenen? Laat het me weten en we maken een vrijblijvende afspraak.

Wil je als ondernemer, manager, trainer, coach en/of facilitator onderzoeken hoe je binnen mijn organisatie zelf werk kunt maken van een succesvolle LMI-franchise? Ik ga graag met je het gesprek aan.

Bel me gerust via 06 – 124 025 00 of mail naar kvdwal@lmi-nl.com.