Liedy Claus

Mijn naam is Liedy Claus en ik ben geboren in Heemskerk in 1967. Ik ben getrouwd met Dirk en we hebben samen twee kinderen, Emiene en Laurens.

In mijn opleiding stonden communicatie en bewustwordingsprocessen centraal. Daarmee maak ik mensen al jaren bewust zodat ze zelf de regie nemen in hun leven. De nadruk ligt daarbij op het ontwikkelen van de emotionele intelligentie (EQ).

Het ontwikkelen van je EQ is ook een belangrijke voorwaarde voor effectief leiderschap!

Daarom heb ik mij begin 2018 bij LMI aangesloten. Met de professionele ontwikkel-programma’s van LMI ben je namelijk nog beter in staat om bewust de regie te nemen op zakelijk en persoonlijk gebied. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling levert via LMI ook zakelijk een gegarandeerd en direct meetbaar rendement op!

Mijn motto: “Als je je bedrijfsresultaten wilt verbeteren moet je bij jezelf beginnen”