fbpx

Martin Boering

Ik ben Martin Boering, geboren in 1959, woonachtig in Spierdijk, en vader van drie dochters. Als project- en lijnmanager heb ik zo’n 30 jaar in de ICT gewerkt.

Tegenwoordig is het zeker lastig om zonder de juiste ICT het werk goed te doen. Vaak wordt echter onvoldoende stilgestaan bij wie er met die apparatuur werkt. Zonder medewerkers die bijvoorbeeld initiatief nemen, doelgericht werken en goed communiceren zal zelfs de beste ICT-implementatie je niet de productiviteit geven die je in je bedrijf of als persoon nodig hebt!

Het kapitaal van een onderneming bestaat, zo is mijn ervaring, dan ook met name uit de mensen die er werken. Mensen die soms ook een nieuwere versie van hun persoonlijke ‘operating systeem’ kunnen gebruiken, en die ik via LMI nu doelgericht laat groeien en vooral ook laat samenwerken.

Ik werk met bedrijven uit diverse sectoren, waarbij de ICT-branche mijn speciale aandacht heeft. In elke branche blijkt namelijk veel te winnen door medewerkers, ieder op zijn/haar eigen manier, te laten groeien en opbloeien. Het is de enige manier om als bedrijf te (blijven) floreren.