fbpx

Menno Leeflang

Ik ben Menno Leeflang. Ik woon en werk vanuit Purmerend in Noord-Holland en ben 46 jaar, gehuwd en samen hebben we een dochter en een zoon.

In 1988 ben ik begonnen met werken in de MKB-automobiel industrie, in combinatie met leren. Blijven leren en ontwikkelen is tot op de dag van vandaag één van mijn grote passies. Andere mensen helpen te ontwikkelen is mijn grootste passie. In 2000 ben ik een andere route op gegaan in mijn loopbaan. Sindsdien heb ik veel ervaring opgebouwd in verkoop, marketing, management en bedrijfsvoering.

Het is mijn missie om deze ervaring in te zetten om bedrijven en organisaties te helpen ontwikkelen vanuit de mensen. Mensen ontwikkelen om zo te bouwen aan succesvolle organisaties en bedrijven. Mensen voor resultaat!
Dit vraagt om krachtige ondernemers, leidinggevenden en managers die effectief leidinggeven, zelf in balans zijn en een efficiënte samenwerking creëren in de zakelijke en persoonlijke omgeving.

Passie: Mensen laten inzien dat dingen anders kunnen, ze vervolgens helpen om andere succesvolle gewoontes aan te nemen zodat ze hun volle potentieel kunnen benutten. En daarmee anderen te zien groeien en bloeien.