Perry Hoogerwerf

Mijn naam is Perry Hoogerwerf. Ik woon samen met mijn vriendin en gezamenlijk hebben we twee zonen en een dochter. Wij wonen in de mooie havenplaats Hoorn (NH), van waaruit ik ook met plezier en passie werk.

Ruim 34 jaar heb ik in diverse (senior) managementfuncties bij de overheid en in de financiële dienstverlening gewerkt. In die tijd is mijn passie ontstaan voor organisatie- en met name leiderschapsontwikkeling. Van daaruit heb ik zeer succesvol managementteams, managers, medewerkers en organisaties ontwikkeld door de juiste balans te brengen tussen bedrijfs- en persoonlijke doelen. 

Samen met collega-ondernemers en de unieke en zeer professionele ontwikkel-programma’s van LMI breng ik mijn jarenlange kennis en ervaring nu in bij bedrijven. Zo breng ik ondernemers, directeuren, (senior) managers en medewerkers tot nieuwe inzichten. Die maken dat ze zowel zakelijk als persoonlijk blijvend meer creatief, communicatief, productief en succesvol zijn. Daarbij garandeer ik harde resultaten en een direct meetbaar zakelijk rendement.

Misschien spreken we elkaar binnenkort; daarvoor sta ik trouwens altijd wel open. Wie weet mag ik je dan al wat ideeën meegeven waarmee je zakelijk en/of privé meer succesvol kunt zijn. Graag tot dan!