fbpx

Persoonlijke effectiviteit en productiviteit – LMI EPP

 

Wil je, met je collega’s, meer resultaat zien en groeien als leider? Dan ben je op deze pagina, over hoe het LMI EPP programma de persoonlijke effectiviteit en productiviteit verhoogt, aan het juiste adres! (EPP staat voor Effectieve Persoonlijke Productiviteit.)

Persoonlijke effectiviteit - LMI EPP folder aanvragen

Productiviteit in de dagelijkse praktijk

Dit zal je wel herkennen: Je hebt veel werk op je bord en eigenlijk zijn jullie met te weinig mensen. Dit komt je persoonlijke effectiviteit en productiviteit niet ten goede! Belangrijke zaken schieten er dan ook soms bij in, zoals:

 • Overzicht bewaren,
 • Plannen maken,
 • Contact met teamleden,
 • E-Mail afhandelen,
 • Collega’s opleiden,
 • Afspraken nakomen,
 • … enzovoort.

Daarnaast heb je privé ook ruimte en tijd nodig. Misschien neem je werk mee naar huis en/of lig je er zelfs wakker van … Thuis wil je liever niet met je werk bezig moeten zijn. Maar bereik je dan je belangrijke doelen wel? Wees gerust: Je bent niet de enige! Het LMI EPP programma helpt je dit op te lossen door je persoonlijke effectiviteit en productiviteit verhogen terwijl je werk in volle vaart doorgaat!

Hoe vaak moet je, wanneer je terugkijkt op de dag, concluderen dat je “van alles en nog wat” hebt gedaan? Dat je aan belangrijke zaken niet bent toegekomen of dat je iets belangrijks bent vergeten? En hoe is het gesteld met de persoonlijke effectiviteit en productiviteit van anderen in je bedrijf? Andere teamleden bijvoorbeeld? Hoe worden jullie een hecht en productief team?

Het is een drukke en steeds snellere wereld en je verliest jezelf eenvoudig in ‘de waan van de dag’. Dat, terwijl het juist nu belangrijk is dat je klappen geeft op de dingen die er werkelijk toe doen. Dan ben je als leidinggevende niet alleen effectief en productief, maar blijf je ook zelf effectief en productief. Ook omdat je overzicht houdt en lekker in je vel zit.

Het LMI proces voor leiderschapsontwikkeling

LMI is al in 1966 opgericht. Die bijna 60 jaar hebben we goed benut: Jaarlijks lezen we honderden boeken over leiderschap, management en persoonlijke effectiviteit en productiviteit. Wat nuttig lijkt testen we in eigen bedrijven uit en wat daarvan echt zoden aan de dijk zet komt in onze ontwikkel-programma’s terecht. Zo is er in 2023 een nieuwe versie van het EPP-ontwikkelprogramma verschenen. Die zetten we nu in inmiddels meer dan 90 landen en bij heel diverse organisaties in. En de leerpunten daarvan nemen we mee in nieuwere versies van onze programma’s. Zo borgen wij de kwaliteit.

Maar er is meer: Alle LMI ontwikkel-programma’s, dus ook het LMI EPP – Effectieve Persoonlijke Productiviteit – programma, werken met het unieke LMI proces. Dat is een heel logisch en praktisch proces waarmee het je makkelijk wordt gemaakt om anders tegen bepaalde zaken aan te gaan kijken en dingen anders te gaan doen terwijl je ‘gewoon je werk doet’. Het proces voorziet in zowel persoonlijke ontwikkeling als teambuilding. Daarmee ontwikkel je zowel nieuwe persoonlijke leiderschapsstijlen als hecht samenwerkende teams.

Het leukste het LMI-proces is dat het heel krachtig is, bewezen werkt bij vrijwel iedereen en de mooiste resultaten helpt bereiken. Combineer dat met de passie voor mensen, bedrijven en resultaten die onze LMI-collega’s in Nederland en wereldwijd hebben. Dan begrijp je dat we dit iedereen, ook jou, heel erg van harte gunnen! En daarom doen we wat we doen.

Overigens spreken we bewust zelf niet van een cursus persoonlijke effectiviteit, management cursus, management training, of opleiding management. Die termen doen namelijk geen recht aan de bedrijfsbrede en grondige ontwikkeling en de geweldige resultaten die het LMI proces brengt. Om het verschil duidelijk te maken en verwarring te voorkomen spreken wij zelf van LMI ontwikkel-programma’s.

Video: Hoe een klant persoonlijke effectiviteit heeft ontwikkeld

Soms vragen wij klanten om hun LMI ervaringen in een video te delen. Zo vonden wij Marleen Rengelink, DGA bij Dekalu Reclame, bereid om over haar ervaringen met het LMI EPP – Effectieve Persoonlijke Productiviteit – programma te vertellen. Hierbij haar video, die overigens hier ook direct via YouTube kan worden bekeken:

Hoe LMI EPP persoonlijke effectiviteit vergroot

Met het LMI EPP ontwikkel-programma ontdek je in de dagelijkse praktijk dat je direct heel veel meer kunt bereiken dan je tot nu toe dacht. Dat je met gezond leiderschap meer kunt doen in dezelfde tijd. Dat het werk nog veel leuker kan zijn. En dat je door stress af te bouwen veel beter in je vel kunt zitten. Daarbij zal je merken dat je productiviteit als leidinggevende toeneemt. Gewoon omdat je op mensen een meer professionele indruk maakt.

Het LMI EPP programma zorgt ervoor dat je je doelen sneller bereikt en voortaan ook sneller blijft bereiken. Met EPP maak je jezelf, je werkomgeving, en je team, doelgericht, effectief en productief. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Dan kan je aan het volgende denken:

 • Grip op afleidingen en alles wat er moet gebeuren.
 • De omgeving werkt mee en je zit ‘lekker in je vel’.
 • Je denkt ‘thuis op de bank’ niet meer aan je werk.
 • Meer tijd voor wat echt belangrijk is.
 • Teamleden worden meer zelfstandig en efficiënt.
 • Betere communicatie en samenwerking in teams.
 • Belangrijke doelen worden sneller bereikt.

Het LMI EPP – Effectieve Persoonlijke Productiviteit ontwikkel-programma maakt je duidelijk wat in jouw dagelijkse praktijk het beste werkt. Zo word je, samen met je team, meer effectief en productief.

Hoe LMI rendement garandeert!

Wij werken met korte en resultaatgerichte begeleiding, individueel of als groep, op of naast de werkplek. Daarnaast is met name de dagelijkse inzet van de deelnemer van belang voor een vaak ongelooflijke verbetering. Het vergt dan meestal weinig tijd om er al snel heel veel tijd, mentale rust en productiviteit voor terug te krijgen. Ook omdat de begeleiding flexibel en zeer professioneel is; al onze collega’s zijn zelf ondernemer en hebben veel ervaring.

Het LMI EPP ontwikkelprogramma is door CPION gecertificeerd (en komt daarmee ook voor €1000 persoonlijke STAP-subsidie in aanmerking).

Als je investeert in persoonlijke ontwikkeling dan is het belangrijk dat dit ook je bedrijf snel rendement oplevert. We gaan daarom open met je in gesprek en we stellen vooraf vast wat het minimaal te boeken rendement zal zijn. De LMI ontwikkel-programma’s staan garant voor meetbare, praktische resultaten en zijn daarin zeldzaam. De uitgebalanceerde technieken in de LMI programma’s koppelen nieuwe inzichten direct aan persoonlijke effectiviteit en resultaten.

Klanten

LMI werkt in Nederland met zeer diverse klanten, met name in het MKB. De logo’s van enkele van deze klanten geven je een indruk van die diversiteit en zie je hieronder.

Door klanten bereikte resultaten

Waarschijnlijk ben je wel benieuwd welke resultaten LMI klanten zoal hebben geboekt met het LMI Effectieve Persoonlijke Productiviteit (EPP) programma. Een uitputtend overzicht is helaas onhaalbaar, dus we geven een korte impressie van wat LMI klanten zeggen:

 • Aandacht voor strategische doelen werkt verfrissend in dagelijkse hectiek
 • Hechtere samenwerking tussen collega’s
 • Zelfvertrouwen gegroeid
 • Positieve uitstraling richting de mensen in mijn (werk)omgeving
 • Meer bewust en meer direct communiceren en delegeren
 • Hoofd- en bijzaken blijven onderscheiden ondanks drukte
 • Algehele effectiviteit vertienvoudigd
 • Ik besteed 25% tot 40% meer tijd aan de werkelijk belangrijke activiteiten

Hoe je met LMI EPP een complete leider wordt

Als complete leider ben je in de eerste plaats persoonlijk effectief en productief, en blijf je voortdurend alert op productieve gewoonten. Productiviteit (actie) is nodig om de resultaten te boeken waaraan het succes van jou en je bedrijf wordt afgemeten. Toch? Om die reden ligt het LMI EPP – Effectieve Persoonlijke Productiviteit ontwikkel-programma aan de basis van het LMI Total Leader Concept!

Daarom ook ben je, zodra je persoonlijk en als team goed georganiseerd en productief bent, toe aan de volgende stap in het LMI Total Leader Concept. Die volgende stap betreft het ontwikkel-programma dat hoort bij de erboven liggende laag van de piramide: LMI EPL – Effectief Persoonlijk Leiderschap!

Persoonlijke effectiviteit - LMI EPP folder aanvragen